Locuitorii comunei Osica de Sus, alături de primarul comunei, Ion Ciocan, Ioan Ciugulea, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Olt și Daniel Popescu, director al Oficiul Judeţean DPDRP Olt, au inaugurat reabilitarea a 5,4 km de drum precum şi

introducerea reţelei de apă şi canalizare în comună. Investiţia în valoare de 80 de miliarde de lei cuprinde reabilitarea a 5,4 km de drum precum şi introducerea reţelei de apă şi canalizare în comună.

15 kilometri de retea de canalizare

După extinderea şi reabilitarea sistemului de alimentare cu apă în comunele Osica de Sus şi Vladuleni întreaga reţea de apă are o lungime de aproape 20 de kilometri . În prezent sunt alimentate peste 800 de gospodarii, 20 de agenţi economici si în totalitate instituţiile publice : şcoli, cămin cultural, incinta târgului şi primăria. Reţeau de apă din comuna se întinde pe o lungime de 4o de km şi acoperă în totalitate cele 6 sate ale comunei Osica de Sus, iar reţeau de canalizare se întinde pe 15 km şi ar mai fi necesari aproape 12 km.
Statie ultramodernă de epurare a apelor uzate

Piesa de rezistenţă a investiţiei o reprezintă staţia ultramodernă de epurare a apelor uzate . Este a doua staţie de acest gen existentă în comună. Prima a fost realizată în anul 2006 şi a fost prima din judeţul Olt la acea vreme . Atunci a fost introdusă reţeaua de canalizare pe o lungime de 8,2 km cu statie de epurare, proiect finalizat în mai 2006 prin fonduri SAPARD.

Consiliul local

Gallery 

Who's Online 

Avem 78 vizitatori și nici un membru online

Latest News

Declaratii impunere taxa ...

In urma semnarii contractului cu Salubris pentru ...

Ziua comunei Osica de ...

Duminică, 16 iunie, de Rusalii, la Osica de Sus a ...

O comună frumoasă și ...

In data de 13.04.2019, invitam toți locuitorii ...

Impozitele și taxele ...

Stimați cetățeni, vă anunțăm că impozitele și ...

Login Form

Template Settings
Select color sample for all parameters
Red Green Blue Gray
Background Color
Text Color
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Scroll to top