Amintiri, emoţii, lacrimi. Fostul atacant al echipei FC Olt Scorniceşti, Gheorghe Şoarece, a fost comemorat astăzi în comuna sa natală. Craiova Maxima a venit la Osica de Sus pentru a susţine o partidă demonstrativă. Tilihoi, Beldeanu, Donose, Săndoi împotriva lui Marian Popescu, Constantin Ţâţu sau Gelu Popescu.

Foşti coechiperi ai celui care a fost Gheorghe Şoarece au disputat în această după-amiază un meci de old-boys în compania jucătorilor de glorie ai Ştiinţei. Prezenţi în număr mare pe stadionul din localitate, locuitorii comunei Osica de Sus au apreciat spectacolul fotbalistic oferit de cele două echipei, amintindu-şi de atacantul formaţiei de Divizia A FC Olt Scorniceşti.

Foştii jucători ai Oltului au vorbit despre omul şi fotbalistul Gheorghe Şoarece. Gloriile Craiovei Maxima spun că au trăit momente plăcute la Osica de Sus. Gheorghe Şoarece a fost unul dintre jucătorii reprezentativi ai formaţiei FC Olt. Cunoscut pentru calităţile sale de golgheter, acesta a adunat numeroase prezenţe în primul eşalon al fotbalului românesc. Şoarece s-a stins din viaţă în urmă cu trei ani, răpus de o boală necruţatoare.

Consiliul local

Gallery 

Who's Online 

We have 195 guests and no members online

Latest News

Ziua comunei Osica de ...

Duminică, 16 iunie, de Rusalii, la Osica de Sus a ...

O comună frumoasă și ...

In data de 13.04.2019, invitam toți locuitorii ...

Impozitele și taxele ...

Stimați cetățeni, vă anunțăm că impozitele și ...

Intrunirea Asociatiei ...

Primari din 14 comune oltene s-au reunit vineri ...

Login Form

Template Settings
Select color sample for all parameters
Red Green Blue Gray
Background Color
Text Color
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Scroll to top