: 11 + 10 =
Memorialul Gheorghe Soarece

Memorialul Gheorghe Soarece

Au trecut şapte ani de când fostul component al formaţiei FC Olt Scorniceşti Gheorghe Şoarece marchează în ceruri. În amintirea sa, cei care i-au apreciat valoarea, dar şi simpli iubitori ai fotbalului au participat ieri la memorialul care

poartă numele atacantului. Momentul a fost marcat prin organizarea unui meci demonstrativ între echipa Olteţul Osica şi Craiova Maxima.

Cunoscut pentru calităţile sale de golgheter, Gheorghe Şoarece, fostul atacant al singurei formaţii din judeţ care a evoluat în Divizia A, FC Olt Scorniceşti, s-a stins la doar 54 de ani, răpus de o boală nemiloasă. Cei care l-au iubit nu l-au uitat, iar în cinstea lui prietenii au organizat o nouă ediţie a memorialului care îi poartă numele.

Partida demonstrativă dintre echipa locală şi Craiova Maxima a adunat pe stadionul comunei sute de persoane dornice să revadă  foste glorii ale fotbalului românesc.

Chiar dacă picioarele nu le-au mai mers la fel de bine ca în tinereţe, fotbaliştii au demonstrat că fotbalul nu le-a ieşit din sânge.

Prezenţa în teren a fotbaliştilor a dat ceva emoţii tinerei generaţii, care a uitat complet ce se întâmplă la Osica.

De-a lungul carierei, Gheorghe Şoarece a evoluat la Steagul Roşu, Şoimii Sibiu, IOB Balş, FC Scorniceşti şi FC Olt, unde a fost remarcat ca unul dintre cei mai buni atacanţi din ţară.

000
Read 967 times
Rate this item
(0 votes)

About Author

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Fusce aliquam nec massa non consquat. Aenean dui neque, varius id viverra itae, semper sed liquam viverra.onec consquat pulvinar urna a pulvinar etiam

Adresa

Adresa :

Comuna Osica de Sus, Judetul Olt

telefon :

0249-418064

Fax:

+0249-417910

Utile